ÖZTÜRK MAZBATASINI ALDI

Beş adayın çekiştiği Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Kongresi'nde kullanılan 707 oydan 402'sini alarak tekrar başkanlığa seçilen Yahya Öztürk ve ekibi, mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Hakimi'nde mazbatasını alan Yahya Öztürk, daha sonra seçim kurulu müdürünü ziyaret etti. 'Kaldığımız yerden devam' diyen Yahya Öztürk, verdikleri sözleri en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Öztürk, kendisine güvenerek oy veren hiç bir esnafın bu güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, çok güzel bir ekip kurduklarını söyledi.

Yahya Öztürk ve ekibi daha sonra da ziyaretlere başladı ve ilk olarak da Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez’e gidildi. Çalışmalar nedeniyle fırsat bulamadığı için seçim sonrasında ziyarete giden Yahya Öztürk ve ekibini kabul eden Erhan Yenilmez, iyileşmeye başladığını ve yakında taburcu olabileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817