PERİLER TÜRKİYE KUPASI FİNALİNDE


 

İzmit Belediyespor Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde iki sezondur mücadele etmesine rağmen, müthiş bir mücadele sergileyerek Isparta’da oynanan Final maçlarında Türkiye Kupası finaline kalmayı başardı.  Lig de  rakiplerine karşı iyi performans gösteren temsilcimiz güçlü bir kadrodan oluştuğunu rakiplerine tekrar kanıtlamış oldu. Yarı final maçında Bayraklı Belediyesi ile karşılaşan ekip rakibini 58-69’luk bir skorla yendi. Maçın en değerli oyuncusu ise İzmit'ten 18 sayı, 15 ribaund, 7 asistle Arhonda Covington oldu.

'İZMİT BELEDİYESPOR BASKETBOLDA MARKA'

TKBL Türkiye Kupası maçlarını Isparta’da takip eden İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ İnanmak başarmanın yarısıdır, biz inandık ve başardık. Sporcularımızı, teknik ekibimizi ve çalışanlarımızı bu önemli galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İzmit Belediye Başkanımız sayın Dr. Nevzat Doğan’ın öncülüğünde “Haydi Basketbola” diyerek başladığımız bu yolda hakikaten iki buçuk senede Türkiye Kupası finaline çıkmamız Kocaeli ve spor adına çok büyük bir başarı. İzmit Belediyespor artık basketbolda marka bir kulüp olduğunu tescilledi. Pazar günü final maçı zor geçecek fakat en başta da söylediğimiz gibi biz kupayı Kocaeli’ye getirmek istiyoruz ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız" dedi. Öte yandan Kocaelili sporseverlerin Türkiye Finallerine kalan takım için Pazar günü Isparta’ya gideceği öğrenildi. Ayrıca maçlara gidemeyen taraftarların karşılaşmayı TBF YouTube’ten canlı olarak izleyebileceği bilgisi verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817