banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Rahvan Atlar altın madalya için koştu

Gölcük Belediyesinin bu yıl 9.'su düzenlenen Altın Kemerli Geleneksel Rahvan At Yarışları 7.Türkiye Şampiyonası, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki 17 Ağustos Koşu pistinde yapıldı. Yarışma öncesinde Gebze Belediyesi Mehteran Takımı bir gösteri yaparak seyircilerden büyük alkış aldı.

9 kategoride yapılan yarışlara yaklaşık 170 At katıldı. Bu yıl yapılan Altın Kemerli Geleneksel 9.Rahvan At Yarışmaları,7.Türkiye Şampiyonasına İzmir, Gerede, Bursa, Balıkesir, Ankara, Aydın, Side,Orhaneli,Menemen, Konya, Samsun, Afyon, Denizli, Gemlik, Bolu, Alanya, Siirt,Antalya, Ödemiş,Değirmendere ve Gölcük'ten yarışmacılar katıldılar. Yarışmalar öncesinde Uşak Köroğlu Cirit Kulübü sporcuları gösteri yaptılar.

Gölcük 17 Ağustos Koşu parkurunda yapılan Altın Kemerli 9.Geleneksel Rahvan At Yarışları 7.Türkiye Finali yarışmalarında Rahvan Atlar, Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta,Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar Tozkoparan, İthal Büyük atlar olmak üzere 9 dalda koştu.Yarışmalar kıyasıya mücadeleye sahne olurken izleyiciler heyecanla bu güzel organizasyonda özellikle final bölümünde keyifli dakikalar yaşadılar.

Yarışmalar öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yarışların artık geleneksel bir hale getirildiğini belirterek, Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizlerde bu sevince bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için güzel çalışmalar hazırlıyoruz, gelecek yıllarda Organizasyonumuz daha yoğun katılımlarla daha da büyüyecek dedi.

Akabinde yarışlarda derece alanlara ödülleri,Kupaları ve Bayrakları Protokol tarafından takdim edildi.Yarışmaların ve ödül takdiminin tamamlanmasının ardından,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yarış hakemlerine Yarışma komitesine plaket takdim edip emek veren herkese teşekkür etti.

Bu yıl 9.'su düzenlenen Altın Kemerli Geleneksel Rahvan At Yarışları 7.Türkiye Şampiyonasına,Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş,AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri,Gölcük Belediyesi Genel Koordinatör Nihat Abiş,Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş,Kemal Kahraman,Hasan Özer,Mehmet Olgun,Gölcük'lü İşadamı ve aynı zamanda 2009-2010-2011-2012 yılı yarış ağası Halil Küçükyılmaz, Rahvan Atçılar Kulüp Başkanı Osman Kalyoncu,Rahvan At yarışları Tertip Komitesi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım,Gölcük Spor Kulüp Başkanı İsmail Gençdemir, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Mahalle ve Köy Muhtarları ve çok sayıda yarış severler katıldılar.

 

GELENEKSEL 9. RAHVAN AT YARIŞLARI

 

7. TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONUÇLARI

 

 

 

Baş atlar                                                                            

 

1- M.Sertkaya

2- A.Aktar

3- M.Barut

4- Donduranlı

 

 

 

 

Başaltı

 

1- H.Ahmet Dönmez

2- Bekir Er

3- Murat Kölemenoğlu

4- Hikmet Ürküt

 

Büyükorta

 

1- Erdoğan Harman

2- Ahmet Gökçe

3- Murat Kölemenoğlu

4-Gürsan Erbay

  

Küçükorta

 

1- Ali Yavuz

2- İsmail Oka

3-Murat Kölemenoğlu

4- Mehmet Barut

 

4 lü taylar

 

1-Mehmet Çavuşoğlu

2- Ali Kara

3-Bedri Canbay

4-Ahmet Çakır

  

3'lü taylar

 

1-Tahsin Geçer 

2- Ferhat Tak

3- Bedri Canbay

4-Hüseyin Halil

 

Deste

 

1-Murat Kölemenoğlu

2-Tahsin Yılmaz

3-Burhan Çeçen

4-Erdoğan Harman

 

 

 

Tozkoparan

1-Mehmet Çavuşoğlu

2-Ali Uçar

3-Bülent Deri

4-Hacı Hüseyin Yılmaz

 

İthal Büyük boy Atlar A gurubu

 

1- Mustafa Sertkaya

2- Olcay Taşkoparan

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826