SAADET PARTİSİ GÜVENLİ LİMAN OLDU

Ömer Faruk Coşkun, diğer siyasi partilerin kısır tartışmalarla vakit geçirdiği sürede bile yeni kazanımlarla partiyi güçlendirmeye devam ettiğini hatırlatarak, ‘’Saadet Partisi her zaman doğruları söyledi ve savundu. Bu güne kadar yerli üretim dedik, dilimizde tüy bitti ama sonucunda da geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğumuz anlaşıldı. Bugün yerli üretim yapıyor olsaydık, her alanda söz sahibi olur ve dimdik ayakta olurduk. Dışa bağımlı olduğumuz sürece sesimiz belli bir tonun üstüne çıkamaz. Geç kalınmış değil, yerli üretime bir an önce sarılmalı ve ülkeyi ayağa kaldıracak tesisleri hizmete sokmalıyız’’ dedi.

Coşkun, halkın Saadet Partisi’ni çok iyi anlamaya başladığını ve her geçen gün de desteklerin arttığını ifade ederek, ‘’Seçimlerde biz de belediye başkanlığını hedef alarak çalışacağız ve çok sayıda meclis üyesi ile yerel yönetimde yer alacağız. Bunu sağlayacak alt yapıya, desteğe ve etki alanına sahibiz’’ dedi.

Ziyaretler

Saadet Partisi, 2018 yılına yapılan çeşitli STK ziyaretleri ile başladı. Bu guruplar arasında Türk Eğitim Sendikası Körfez Şube Başkanı Oruç Sulusaray ve yönetimi, Körfez Kulüpler Birliği Başkanı tarık Gürgen ve yönetimi de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817