SALİM DERVİŞOĞLU'NDA İLK YIKIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğu batı eksenli uzanan Salim Dervişoğlu Caddesi’ni duble yol haline getirmek için çalışmalara başlamıştı. Sahil yolu olarak kullanılan caddenin genişletilmesi için cadde üzerinde bulunan 19 binanın kamulaştırılması için çalışmalar başlatılmıştı. Bu kapsamda  kamulaştırılması tamamlanan binaların yıkımına başlandı. İlk yıkım İzmit ilçesi 42 Evlerde bulunan 3 katlı binada gerçekleşti. Bölgedeki trafiği rahatlatacak proje, 42 Evler ile Çuhane Caddesi arasında yapılacak. 

 

42 EVLER ÇUHANE ARASI ÇALIŞMLAR DEVAM EDİYOR

Salim Dervişoğlu Caddesi, D-100’e alternatif ulaşım güzergahı niteliğinde. Bölgede hayata geçirilecek genişletme çalışmaları ile trafik daha akışkan olacak. Caddenin projesi 42 Evler bölgesi ile Çuhane Caddesi arasındaki bölümü kapsayacak. Çalışma tamamlandıktan sonra bu aralıktaki yol bölümü 2x2 şerit olarak hizmet verecek. Projenin yer teslimi yapıldı ve çalışmlar devam ediyor.

 

17-20 METRE GENİŞLİK

4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evler-İlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılacak. Aydınlatmalı orta refüjün bulunacağı yeni duble yol üzerinde bir adet de köprü yapılacak. Proje kapsamında Sarıdere Köprüsü de yenilenecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817