ŞAMPİYON BURAK GÜLCAN !!!




   8 grup ve 4'lü oyuncu sistemiyle 32 oyuncunun katıldığı turnuvada, her gruptan 2 oyuncu gruplardan çıkarak eleme turuna kaldı. Eleme turundan sonra sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final maçlarına geçildi.

   Müthiş çekişmelere sahne olan turnuvada şampiyon, final maçında rakibini 6-1 ve 6-4 yenen Derince Çalköy'den Burak GÜLCAN olurken, 2. Emirhan SOYDAN3. ise Faruk ÖZEK oldu.

      Ödül töreninde konuşan turnuva sponsoru Tual Yapı Marketin sahibi Öner ÇİÇEK; "Gençleri kaynaştırmak adına yapılan bu tür faaliyetlerin her zaman yapılması gerektiğini, bu konuda desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi" ve "bu güzel faaliyeti tertipleyen Kocaeli Taşköprülüler Derneği'ne teşekkür ediyorum" dedi.
 


Başkan Yasin SÖNMEZ; "bu yıl 2.sini düzenlediğimiz Playstation turnuvasında derneğimize her yaş grubundan aşırı talepler geldi. Bu konuda duyarsız kalmayarak gelen bu talebi hemen değerlendirmeye aldık. Sponsorlarımızın desteğiyle ve dernek yönetimimizin çabalarıyla bu turnuvayı almızın akıyla gerçekleştirdik. Ben turnuva sponsorumuz Öner ÇİÇEK'e ve Recep ÇİÇEK'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Amacımız gençleri biraraya getirmek, birlik ve beraberliği sağlamak ve aidiyyet duygularını canlandırmak. Hedefimiz, onları kötü alışkanlardan uzaklaştırmak ve topluma yararlı birer birey olmaları konusunda vesile olabilmek" dedi. Başkan SÖNMEZ; Bu tür aktivitelerin devam edeceğini söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817