ŞAMPİYONDAN DOKTORUNA TEŞEKKÜR

            1-5 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Uluslararası Hakem ve Antrenör gelişim seminerine katılan İlimizin Uzakdoğu duayeni Aşkın KAHVECİ son gün

yapılan performans koşusunda bir başka sporcu ile çarpışarak köprücük kemiğini kırmıştır. Körfeze gelerek, Körfez Çamlıtepe Devlet Hastanesinde, Yoğun Bakım ünitesinde Köprücük kemiğine platin takılarak ameliyat olan şampiyonumuz hastaneden taburcu oldu. Ameliyatı çok başarılı geçen Aşkın KAHVECİ’nin ameliyatını ortopedi doktoru Operatör Dr. Bora GÜMÜŞLÜ ve ekibi gerçekleştirdi.  Aşkın Kahveci Operatör Dr. Bora bey mükemmel bir insan, Bora beye ve kendisiyle yakından ilgilenen hastane personeline teşekkür ederim dedi.  Bizde Kahveci hocamıza geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.

                                                                                    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817