banner2779
banner2752
banner2750

Sanayi Sitesi’nden Büyükakın’a Teşekkür


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Gürfidan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Sanayi Sitesi yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’nün sanayi sitesinde yaptıkları yağmursuyu hat ve temizleme çalışmalarından dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Nazik ziyaretleri için Gürfidan ve heyetine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “İzmit Sanayi Sitesi esnaflarımızın karşılaştığı sorunlara karşı hızlı çözüm bulmak için ekiplerimiz canla başla çalıştı” dedi.

 

“ESNAFIMIZ HUZURLA ÇALIŞMALI”

Ziyarette Kot düşüklüğü ve kuruluş döneminden bu güne kadar hizmet gören İzmit Sanayi Sitesi’ne ait altyapı hatlarının yetersiz kalması dolayısıyla etkili sağanak yağışlarda su taşkınları meydana gelmesi nedeniyle İzmit Sanayi Sitesi esnaflarının çektiği sıkıntıları bildikleri ve gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Büyükakın, “Esnafımızın rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmasına katkı sunmaya çalıştık” dedi.

 

GÜRFİDAN, “BİZE HIZLI BİR ŞEKİLDE EL UZATTILAR”

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yağışlar sonrası Başkan Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda İSU Genel Müdürlüğü, Sanayi Sitesi alanında yeni hat ve temizleme çalışması yapması nedeniyle teşekkürlerini dile getiren Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürfidan ise, “Tahir Başkanımıza, İSU yetkililerine ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Karşılaştığımız sorunlara karşı bize hızlı bir şekilde el uzattılar ve sıkıntılarımızın giderilmesini sağladılar” şeklinde konuştu.

 

“SU BORULARI, KABLOLAR VE MALZEMELER TESPİT ETMİŞTİK”

Yapılan çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesi’nin içindeki mevcut yağmursuyu altyapısı yeni yapılan 1200 milimetre çapındaki yağmursuyu hattı ile Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Galericiler Sitesi yanındaki dereye bağlantısının sağlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ayrıca Sanayi Sitesi içerisinde yer alan yağmursuyu hatları ve terfi merkezi, görüntüleme robotları ile incelemesi yapıldı. Yapılan görüntülemede boruların içerisinde kullanılmayan su boruları, kablolar ve malzemeler tespit etmiştik. Site içerisindeki hatlar, kanal temizleme araçları kullanılarak basınçlı su ile temizlendi” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751