banner2779
banner2752
banner2750

Sarıçayır Ve Yönetiminden Örnek Destek

Başka yerel yönetimler olmak üzere sivil toplum kuruluşları da yaptıkları yardım kampanyaları ve özel çalışmalarla depremzedelere yardım elini uzatıyorlar. Bu çalışmalara son olarak Kars Ardahan Iğdır (KAI) Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ile yönetim kurulu üyeleri eklendi.

BİNA MİSAFİRHANE OLDU

Örnek bir fedakarlıkta bulunan Vakıf Başkanı Taner Sarıçayır, yaptığı açıklama ile merkez binalarını yaptıkları değişiklik ile yatakhaneye çevirdiklerini ve kentimize gelecek olan depremzedeleri vakıf binalarında ağırlayacaklarını söyledi. Öte yandan yine Karslıların sahibi olduğu evlerde de yine bölgeden gelecek olan depremzedelerin konaklayacakları bildirildi. Başkan Taner Sarıçayır, çalışmaları ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SARIÇAYIR TEŞEKKÜR ETTİ

“Kars Ardahan Iğdır Vakfı yönetimi olarak deprem bölgesinden gelecek canlarımız için vakıf binamızı yataklı aş evine çevirdik. Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Salı gününden itibaren vakıf binamızda misafir kabul etmeye başlayacağız. Gelen misafirlerimizi yine hemşehrilerimizin tahsis ettikleri dairelere yerleştiriyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751