banner2779
banner2752
banner2750

SEDAŞ,arıza bakım hizmetlerinde görev yapan  araç filosunu yeniledi.  119 aracın anahtarları SEDAŞ’a teslim edildi

SEDAŞ, sahada ve arıza bakım onarım hizmetlerinde görev yapan mobil ekiplerin kullanacağı araçların hizmet açılışını 21 Ocak Salı günü gerçekleştirdi. Son model 68 adet hidrolik platformlu sepetli aracın, 9 Adet 20 Tonluk vincin ve 42 adet 4x4 arazili pikabın hizmete alınması nedeniyle düzenlenen ve SEDAŞ Genel Müdürlük hizmet binası bahçesinde gerçekleşen açılışa şirketin üst düzey yöneticileri de katıldı.

SEDAŞ 436 Araçla hizmet veriyor

Törenin açılış konuşmasını yapan SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, “SEDAŞ olarak, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti için geliştirdiğimiz projeler arasında hizmet araçlarımızı yenilemek de yer alıyordu.  Bu kapsamda 2011 ve 2012 yıllarında toplam 73 araç alınmış, 3 milyon TL yatırım yapılmış, 2013 yılının başında ise 113 aracın sıfır kilometre,  son model araçlarla değiştirilmesi gerçekleştirilmiştir. Ayrıca 2013 yılında Mobil trafolar ve 24 metrelik vinçler devreye girmiştir.  Bu yılda dağıtım hizmetleri için 119 aracın yenilenmesi tamamlanmış olup, halen 436 araçla sahada görev yapılmaktadır” dedi. SEDAŞ'ın, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de 4 il, 45 ilçe 66 belediye ile 1441 köyde, toplamda 20 bin kilometrekarede yaklaşık 3,2 milyonluk nüfusa ve 1,5 milyon elektrik tüketicisine hizmet verdiğini belirten Güven, SEDAŞ ekiplerinin kullanımına verilecek bu araçlarla kaliteli ve daha süratli bir hizmet sunulacağını da sözlerine ekledi.

Kurdele kesildi Anahtarlar teslim edildi

Açılış töreninde, dua edildi, kurban kesildi, yöneticiler tarafından kurdele kesildikten sonra yeni araçların anahtarları SETA Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Turan tarafından,  SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan’ateslim edildi. SEDAŞ gibi kurumsal ve büyük bir firma ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Turan, "SEDAŞ’ın hizmet kalitesine verdiği önemi ve görev bölgesinde yaptığı yatırımları memnuniyetle takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu işbirliğini birlikte sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

İş Güvenliğini Destekleyen Donanım Tanıtıldı

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven açılış töreni sırasında hizmete alınan arıza bakım onarım hizmet araçlarında işgüvenliğini destekleyen donanımlar ile  tehlike sınıfı yüksek işlerde görev yapan teknisyenlere verilen yeni teknolojik gerilim dedektörleri ve gerilim kontrol ıstankaları hakkında da bilgilendirme yaptı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751