Şehidimizin adı bu okulda yaşayacak

4 TEMMUZ ŞEHİT HÜSEYİN GÜLDAL İ.Ö.O.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal İ.Ö.O.’da eğitim ve öğretim dönemi başladı. Yeni eğitim ve öğretim dönemine başlayan okulda, hem yeni dönem başlangıcı hem de okula şehidimizin adının verilmesi nedeniyle tören düzenlendi. Törene Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel ve protokol üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

 

OKULA ŞEHİDİMİZİN ADI VERİLDİ

D-130 Karayolu’nun yanında hizmet verirken Büyükşehir tarafından Doğantepe Mahallesi’nde yapılan inşaatla yeni ve modern bir komplekse kavuşan 4 Temmuz İ.Ö.O.’ya alınan bir kararla Karamürselli şehidimiz Hüseyin Güldal’ın adı verildi. Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal İ.Ö.O.’da düzenlenen törene şehidimizin babası Mustafa Güldal, annesi Münevver Güldal ve ailesi de katıldı. Şehidimizin anne ve babasının da katılımıyla duygusal anlara sahne olan törende konuşan belediye başkanı Yıldırım, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

YILDIRIM’DAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Karamürsel’e kazandırılan bu okulun Türkiye’de belediyeciliğin geldiği noktayı gösterdiğine dikkat çeken Yıldırım, ‘’Eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerde değişen zihniyetle birlikte belediyecilik anlayışı da değişti. Bize önderlik eden Başbakanımız, bakanlarımız, her yörede hizmet veren belediye başkanlarımızla beraber hizmet ediyoruz. Karamürsel halkı adına bu eserin oluşmasında Başkanımız Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Belediyecilik devrimi sizlerin desteği ve Başkanımızın önderliğinde her alanda devam edecek’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817