banner2752
banner2750
banner2776

ŞEHRE FAYDA SAĞLAYANLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca bazı STK temsilcileri, muhtarlar ve eğitimcileri makamında kabul etti. Başkan Baran’ın ilk konukları arasında Hereke Gençlik Eğitim Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Başkan Baran’a dernek yöneticileri tarafından yapılan ve yapımı planlanan çalışmalar hakkında sunumda bulunuldu.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Baran daha sonra Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit’i ağırladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan ve yapımı planlanan projeler hakkında istişarenin de bulunduğu ziyaret sonrasında Yiğit, Başkan Baran’a teşekkür etti. Başkan Baran daha sonra Esentepe Mahallesi Yeni Camii Dernek Başkanı Yusuf Olgun ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ

Son olarak İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol’u ağırlayan Başkan İsmail Baran, “Bu şehir için fayda sağlayan herkesin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar hakkında herkesle istişarede bulunuyor, yol haritamızı ona göre çiziyoruz. Körfez hepimizin” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680