ŞENER SÖĞÜT MUHTAR VE HASTA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Şener Söğüt ve ilçe yönetimi ilk olarak Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı ve azalarını ziyaret etti. Şener Söğüt ve ekibi daha sonra rahatsız olan ve evlerinde dinlenen, Kirazlıyalı Mahalle başkanının babası emekli İmam Hatip Yaşar Dönmez’ ziyaret etti.

Ekip daha sonra, Atalar Mahalle Başkanının babası Yusuf Yuca’yı, Kirazlıyalı da 3 dönem muhtarlık yapmış olan Mehmet Emin Ünal’ı,  Kirazlıyalı mahalle sakinlerinden Salih Özyurt ve Kirazlıyalı mahalle yönetim kurulu üyesi Mustafa Pek’e geçmiş olsun ziyareti yaptılar.
Şener Sögüt ve İlçe Yönetimi bu çalışmaların yanı sıra mahallelerde de mahalle yönetimleriyle toplantılar yaparak, çalışmaları değerlendirdi.

Zekeriya Çetin Umre’ye gidiyor

Körfez Belediyesi bünyesinde görevli olan ve son olarak Mezarlıklar Müdürlüğü’nde görevlendirilen Zekeriya Çetin, Umre yolculuğuna çıkıyor.

Şener Söğüt ve ilçe yönetimi Umre yolculuğuna çıkan Zekeriya Çetin’i de ziyaret ederek ibadetinin kabul edilmesini dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817