banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ŞENER SÖĞÜT ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İLHAN BAYRAM’A ZİYARET

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a makamında ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında konuşma yapan İlçe Başkanı Şener Söğüt,” Bizleri makamında ağırlayan Genel Sekreterimiz İlhan Bayram beyefendiye çok teşekkür ederiz. Kocaeli’miz için, Körfezimiz için güzel ve başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu. Genel Sekreter İlhan Bayram ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kocaeli her yönüyle çok güzel bir İl, ilçelerimizde aynı şekilde. Biz bu güzel İli daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyelerimiz olmak üzere, siyasi partilerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile el ele vererek çalışacağız” dedi.


BAŞKAN ŞENER SÖĞÜT: “BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün son durağı Kocaeli İmam Hatipliler Dernek Başkanı Ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanı Sebahattin Yamak, Umre vazifesini tamamlayarak yurda dönen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen oldu. Ziyaretler esnasında konuşmasını gerçekleştiren Şener Söğüt, şahsına ve ilçe başkanlığına yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, birlik ve beraberlik mesajları vererek “Ülkemizi, İlimizi ve ilçemizi hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.
Umre vazifesini tamamlayarak yurda dönen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen’e hayırlı olsun tebriklerini ileten Başkan Şener Söğüt,” Allah herkese Kutsal Toprakları görmeyi nasip etsin. Umreniz, ibadetleriniz kabul olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826