Şengül Ticaret’in Yeni Şubesi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Geniş bir katılımla gerçekleşen mağazanın açılışına kent genelinden ve Körfez ilçedeki protokol mensupları da adeta akın etti.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Körfez Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi No: 129/A adresinde hizmete giren Arçelik mağazasının açılış merasimine katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Gülay Artut ve İbrahim Efe, İyi Parti milletvekili Adayı Savaş Eminoğlu ,İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez siyasetinin önemli isimlerinden Tugay Polat, Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


 

BAŞKAN SÖĞÜT KUTLADI

Törende konuşan ve katılımcıları selamlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Son dönemde ilçemizdeki yeni işletmelerin sayısı giderek artıyor. Körfez ilçemizin ticaretine katkı sunacak olan bu mağazamızın sahipleri Kemal Şengül ile ailesine başarılar diliyorum” dedi ve iş yeri sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’da işyeri sahiplerine hayırlı işler dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu.


 

Bu arada Daha önce Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Arçelik bayisini işleten Kemal Şengül’ün yeni şubesinin başında ise oğlu Musab Şengül’ün bulunacağı öğrenildi. Yapılan konuşmaların ardından. İşyeri Körfez ilçe Müftüsü Muhammed Aydın’ın yaptığı dualarla hizmete açıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817