banner2779
banner2752
banner2750

SERKAN SEYHAN GAZETEMİZDE YAZACAK..!
Kocaeli kamuoyunun yakından tanıdığı, Kocaeli'nin sevilen simalarından Serkan Seyhan gazetemizde yazacak. Yaşamı boyunca birçok; kitap, film, konferans, yerel ve ulusal organizasyonlara imza atan Seyhan bundan sonra Kocaeli Meydan okurları için yazacak. 

 

SERKAN SEYHAN KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Kocaeli’de, yükseköğrenimimi Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. Sırasıyla; Kocaeli’de yükseköğrenim yurt müdürlüğü, Ankara’da otel müdürlüğü, yine Ankara’da özel bir okulun eğitim koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Halen Kocaeli’de uluslararası bir  holding de Kalite Yönetim Sistemi Şefi  pozisyonunda görev yapmaktadır.                                                                                                              

Yaşamı boyunca birçok; kitap, film, konferans, yerel ve ulusal organizasyona imza attı. Yurtdışında ise; Cezayir, İran, Mısır Kalite Yönetim Projeleri, Kosova’da eğitim kurumu kurulumu, Suriye’de Medeniyetler Atlası fizibilite çalışmalarında bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751