Sibel Gönül; “Gümbür Gümbür Geliyoruz”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen mahalle buluşmaları programında kadınlar ile buluştu. Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Veliahmet, Terzibayırı, Hacıhızır, Tepecik, Hacı Hasan, Akçakoca, Çukurbağ, Erenler, Cedit, Topçular, Tüysüzler, Orhan, Karabaş, Ömerağa, Kemalpaşa, Körfez ve Sanayi Mahalleleri’nden gelen kadınlarla buluşan başkan adayı Gönül’e AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, STK Temsilcileri ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Kadınların desteğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizim rotamız milletin rotası, bizim yolumuz milletin yolu, bizim istikametimiz milletin istikametidir. Bizde bu hizmet sevdası, sizde bu azim ve kararlılık olduktan sonra inanıyorum ki hiçbir zorluk bizi yolumuzdan döndüremeyecektir. Çalışmalarımızla, hizmetlerimizle, İzmit’e olan sevdamızla gümbür gümbür geliyoruz.” dedi.

EN BÜYÜK DESTEK AK KADINLARDAN GELECEK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Mahalle buluşmamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Amacımız tüm kadınlarımız ile birlikte kalan süreleri dolu dolu geçirmek. Kadınlarımızın içinde olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz. 31 Mart’ta yine başarımıza en büyük destek AK kadınlardan gelecek. Sizlere Sibel başkanımızı emanet ederek yola çıkacağız” diye konuştu.

EN GÜZELİNİ YAPMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ
Kadınlar ile olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “5 yıl daha ülkemizde şehir ve ilçe yönetimlerini yapacak iradeleri belirleyeceğiz. Her mahallemize meclis üyesi arkadaşlarımız ile gümbür gümbür geleceğiz. En güzelini yapmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Bizim rotamız milletin rotası, bizim yolumuz milletin yolu, bizim istikametimiz milletin istikametidir. Belediye başkanlığımızı yapan büyüklerimiz ve arkadaşlarımızın her birine teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

CANI ACIYAN, DERDİ OLAN KİM VARSA BULACAĞIZ
“Vatandaşımızın rızası olmadan hiçbir proje yapmayacağız” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Bizler gönül belediyeciliği yapmaya geliyoruz. Canı acıyan, derdi olan kim varsa bulacağız. Sizlerin gözlerinizde heyecanınızı görüyor ve hissediyorum. Ben en çok kadınlara güveniyorum. Katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Herkesin fikrine saygı duyacağız. Tartışmadığımız, kamuoyunun önüne koymadığımız hiçbir projeyi yapmayacağız. Mahalle meclisleri düzenleyerek hem yerinde denetim hem de yerinde yönetim yapacağız” dedi. 

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Ben hem bir kadın hem bir mimar hem de bir anneyim. Anneler evlatları arasında ayrım yapmaz. Dolayısıyla herkesin başkanı olarak bütün mahallelerimize eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Kadınlar çok ufak dokunuşlar ile büyük etkiler yaratır. Büyükşehirimizde Tahir hocamız ile beraber bir ekip olarak İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacağız. Uyum önemli. İzmit Belediyesi’nin tek başına yağacağı hizmetler sınırlıdır. Fakat bir de büyükşehir ve hükümet desteği aldıktan sonra güzel projeler yapılacaktır. Bizler mutlaka ve mutlaka 7/24 hiç durmadan çok çalışarak İzmit’i kazanacağız. Bizler bir ve beraber olduktan sonra, çalıştıktan sonra hiçbir zorluk yok. Bizler büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817