ŞİRİN, ‘’MHP’NİN OYU YÜZDE 41’’

Siyasi arenadaki son gelişmelerden sonra AKP’nin hızla oy kaybettiğini ve bunun da sokaklara yansımaya başladığını söyleyen Salih Şirin, vatandaş görüşmeleri sırasında bire bir kamuoyu yoklaması yaptıklarını belirterek, ‘’Elde ettiğimiz sonuçlara göre MHP Körfez’^de yüzde 41 oy oranına yükseldi. CHP yüzde 21, AKP ise yüzde 22’lik orana sahip. Bu oy oranında MHP hızla seçmen sayısını arttırırken AKP’de kaybediyor. Bunda hem iyi bir hizmet vermemeleri, hem genel politikadaki yolsuzluk olayları, hem de bizim iyi bir ekip olmamız ve çalışmalarımız etkili oldu’’ dedi.

Şirin, çalışmalardan bir örnek vererek yaptığı açıklamada, ‘’Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Devlet Hastanesi çevresinde tek tek ev ziyareti yaptık. Yaptığımız çalışmada 145 eve girdik. MHP’ye 68, AKP’ye 26, CHP’ye 6, HDP’ye 24, oy verilirken 56 kararsız seçmene rastladık, 21 ev de kimseye ulaşamadık. Bu da seçmenlerin durmunu gösteriyor’’ dedi. Şirin, seçimleri kesin olarak kazanacakları iddiasını tekrarladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817