banner2779
banner2752
banner2750

ŞOFÖR KALP KRİZİ GEÇİRDİ,POLİSİN YARDIMIYLA FACİA ÖNLENDİ..!

Bu sırada otobüste bulunan karakol bekçisinin yardımıyla son enerjisini kullanan şoför aracı kenara çekti. Facia önlenirken şoför tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Hereke – İzmit arasında toplu taşıma yapan Şahabettin Eneç (52) saat 08.00’de Otogardan kullandığı 41 R 4082 plakalı halk otobüsü ile hareket etti. Şirinyalı mevkiine gelindiğinde aniden fenalaşan şoför kalp krizi geçirmeye başladı.

Şoförün sendelemeye başladığını gören ve Hereke Polis Karakolu’nda görevli olan karakol bekçisi, yerinden fırladı ve hemen direksiyona el attı. Şoförle birlikte aracı kenara çekmeyi başaran Şahabettin Eneç, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan şoför tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Karakol bekçisinin yardımıyla son gücünü kullanıp, otobüste bulunan yaklaşık 20 yolcunun hayatını kurtaran, 15 yıldır da toplu taşımacılık yapan  7 çocuk babası Şahabettin Eneç, Yavuz Sultan Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Tutak 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin ailesinin başi sağ olsun iyi bir insandı yıllardır tanırım rahmetliyi ... Yolcularada geçmiş olsun

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751