Söğüt, “Açılan Her İşletme Önemli”

Başkan Şener Söğüt açılan her işletmenin Körfez için önemli olduğuna değindi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Kadir Irak’ın sahibi olduğu Pasaport Pizza’nın Körfez Kent’teki şubesinin açılışına katıldı. Açılışa Başkan Şener Söğüt ile birlikte Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Pasaport Pizza Genel Müdürlük yetkilileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, işletmenin hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Açılan her işletmenin Körfez’e ayrı bir değer katacağını belirten Başkan Şener Söğüt, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Körfez'de bu tür işletmeler açılması önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmalar ve açılışın ardından protokol üyeleri iş yerinde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817