SPOR OKULLARI’NDAN KAĞITSPOR’A BÜYÜK TRANSFER
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Okulları’nda yetişen 103 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’ne transfer oldu. Yetenekli öğrenciler, bundan böyle spor hayatlarına profesyonel bir çatı altında devam edecek.

 

103 ÖĞRENCİ KAĞITSPOR’A TRANSFER OLDU

Ücretsiz Spor Okulları’nın masa tenisi branşından 97, basketbol branşından ise 6 öğrenci Kağıtspor Kulübü’ne gitmeyi başardı. Böylece toplum 103 Spor Okulu öğrencisi Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün sporcusu olmaya hak kazandı. Öğrencilerin bu başarısı, profesyonel spor hayatlarının ilk ve önemli bir adımı olarak değerlendirildi.

 

İLGİ VE TAKİP YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Spor Okulları’nda eğitim alan yaklaşık 8 bin öğrenci, eğitim gördükleri 7 ayrı branşta antrenörleri tarafından sürekli yakın takipte tutuluyor. Öncelikli amacın çocuklara spor kültürü kazandırmak olduğu Spor Okulları’nda ikinci önemli hedef ise yetenekleri ortaya çıkarmak. Adeta yetenek avcısı olarak hareket eden Spor Okulu antrenörleri, yetenekli gördükleri öğrencileri ise Kağıtspor Kulübü’ne yönlendiriyor.

 

MÜSABIK SPORCU HEDEFİNE ATILAN GÜÇLÜ ADIM

Spor Okulları böylece önemli bir hedefine doğru da güçlü bir adım oldu. Müsabık sporcu yetiştirme hedefi ile yola çıkan Ücretsiz Spor Okulları, 103 öğrencisini Kağıtspor Kulübü’ne kazandırarak bu yolda önemli bir başarı elde etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817