SPORA VERİLEN DESTEK MEYVESİNİ VERİYOR

Körfez Belediyesi’nin spora yaptığı yatırım ve okullara verdiği destek, meyvesini veriyor. Liseler arası düzenlenen turnuvada derece elde eden Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesi futbol takımı, bu ay gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Okul Müdürü Ahmet Ertem, öğretmenler ve öğrenciler şampiyona öncesi ve süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Başkan İsmail Baran ve Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret etti.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Başarılı öğrencilerin ilk ziyareti Başkan Yardımcısı İsa Taş’a oldu. Okul Müdürü Ahmet Ertem, İsa Taş’a adının yazılı olduğu forma takdim etti. Daha sonra Başkan İsmail Baran, idarecileri ve öğrencileri makamında ağırladı. Başarılı öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan İsmail Baran’a öğrenciler desteklerinden dolayı okul takımının formasını hediye etti.

HAYATIN HER ALANINDA OLMALI

Başkan İsmail Baran da öğrencileri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’ndan da derece beklediğini belirtti. Körfez’in hem spor alanında, hem de kültürel alandaki yarışmalarda başarı grafiğini her yıl daha da artırdığını belirten Başkan İsmail Baran, “Spora verdiğimiz destek kadar, o destekle beraber gelen başarı bizleri mutlu ediyor. Spor, hayatın her alanında olmalı” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817