Sumotaş trafiği felç etti
Sorunun giderilmemesi nedeniyle bir süre önce eylem yapan SUMOTAŞ üyeleri, duruma tepki göstermek için bugün de D-100 Karayolu'nda eylem yaptı. TIR'larla birbiri ardına yavaş seyrederek trafiği engelleyen SUMOTAŞ üyelerini, polis durdurdu. 

Suadiye'den, D-100 Karayolu'nu kullanarak İzmit merkezine doğru hareket eden çok sayıda SUMOTAŞ TIR'ı, polis engeline takıldı. Suadiye İzmit yoluna çok sayıda polis sevk edilirken, eylem yapmak için İzmit'e doğru yola çıkan TIR'lar Uzunçiftlik, Köseköy ve Pirelli ışıklarda durduruldu. Zaman zaman polis ekipleri ve kamyoncular arasında gergin anlar yaşandı. Polis, kamyoncuları uzun uğraşlar sonucu geri dönmeye ikna etti. Polisin, eylem yapan TIR'cıların plakasını tespit ettiği ve adli işlem başlatacağı kaydedildi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817