SÜRÜCÜ KURSUNUN MOTORLARINI ÇALDILAR..!

Alınan bilgi ve iddialara göre, 3 motosiklet hırsızlığının gerçekleşmesi sonrasında yapılan takipte, Yeni Yalı Mahallesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi altıda yer alan kapalı Pazar alanında bir şahıs şüphe üzerine durduruldu. Motosikletinde yapılan incelemede çalıntı olduğu görüldü ve K.O. adlı şahıs gözaltına alındı.

Şahsı yapılan sorgusu sırasında motosikleti Y. adlı şahıstan aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Yavuz Sultan Selim Mahallesi Erdemirci Sokak’ta yapılan baskında Y.Y. adlı şahıs ve çaldığı iddia edilen 3 motosiklet ele geçirilerek suçüstü yapıldı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç ve Suç Önlemem Büro ekiplerince yapılan çalışma sonrasında yakalanan 2 kişi sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Çalınan motosikletler içinde ilçede ki bir eğitim kurumuna ait motosikletlerin de olduğu görüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817