Tahsin Tarhan, Huzurevi Ziyaretinde Bulundu

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İzmit Huzurevini ziyaret etti.

Tahsin Tarhan’ın ziyaretine eşlik eden İzmit Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Tarhan, ardından huzurevi sakinlerinin ellerini tek tek öperek hayır duası istedi. Tarhan “Ben buraya büyüklerimin duasını almaya geldim. Bu zamana kadar hep annemin duasını aldım. İnanıyorum ki başarımda onun dualarının büyük katkısı var” diye konuştu.

Yaşlılar ve emekliler için önemli projeler ürettiklerini söyleyen Tarhan, öncelikli amaçlarının huzurevlerini artırmak yerine aile yapısını iyileştirici eğitim projeleriyle vatandaşı bilinçlendirmek olduğunu söyledi. Tarhan, “Sadece huzurevinde değil, tüm şehirde rahat bir yaşam sürmelisiniz. Dileyen yaşlı ve emekli vatandaşlarımız için şehrin içinde Huzur Köyleri kurmalı, size özel alanlarda ve tüm şehirde rahat yaşanabilir ortamlar yaratmalıyız” dedi.

Huzurevi sakinleri Tahsin Tarhan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Tarhan ilk fırsatta tekrar geleceğini sözünü vererek tüm sakinlerin elini tekrar öptü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817