TAŞERON İŞÇİLER İÇİN MÜLAKATLAR YAPILDI

Taşeron işçilerin çalıştıkları yerin kadrosuna girebilmelerinin önünü açan KHK’nın ardından belediye birimlerinde çalışan ve süreç içerisinde yapılan tahkikatlar neticesinde şartları kanunlara uyan ve mülakata girmeye hak kazanan işçiler, bir hafta boyunca görev yaptıkları birimlere göre mülakata alındı. Toplam 215 taşeron işçinin kadro için son mülakatı, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ÖZVERİYLE ÇALIŞACAKLARDIR

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş başkanlığındaki komisyon, kadro geçişi öncesi işçileri tek tek mülakata aldı, genel kültür ve görev yaptıkları birimlerle ilgili sorular yöneltti. Başkan Yardımcısı Taş, “Çalışanlarımız için huzur ve güven kaynağı olan kadroda emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra personelimin özverili şekilde çalışmalarına devam edeceklerine inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817