TEKGÜMÜŞ; "ÖNCE EVLERE,SONRA GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ"

Kesinlikle tabela derneği olmayacaklarını, birlik ve beraberlik içinde gece-gündüz demeden çalışacak, genç  ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Nihat Tekgümüş, " Kurulduğumuz gün ziyaretlerimize başladık. Gece-gündüz demeden ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Körfez'de yaşayan her bir Artvin nüfusuna kayıtlı aileleri ziyaret edeceğiz; sorunlarını dinleyeceğiz.  Sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her bir Artvinlinin derdi; derdimiz; sevinci ise sevincimiz olacaktır. En zor olan şey gönüllerde yer almaktır; bir kere  insanların  gönlünü kazanırsak; bir daha o gönülden hiç kimse bizleri çıkaramaz. Gönül insanı olacağız." dedi.

'PROJELERİMİZ BULUNUYOR'

Tabela derneği asla olmayacaklarını vurgulayan Başkan Tekgümüş, " Bizim projelerimiz var. Hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yok. Bu projelerimiz, yerel yönetimlerle birlikte gerçekleştirmek için çalışacağız. Birliği sağlayacağız.  Birimiz hepimiz; hepimiz birimiz olacağız. Taziye çadırı yaptıracağız ve bu çadırı halkımızın hizmetine sunacağız.  Eğitim konusunda desteklerimiz olacak. mağduriyeti bulunan ailelerin mağduriyetine çözüm bulmak için çalışacağız. Kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı oluşturduk; dernekte kimin ne iş yapacağı bellidir. Herkes kendi görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacaktır. Yaptığımız güzel hizmetler ve gerçekleştireceğimiz projeler, diğer derneklere de örnek olacaktır." dedi.

DERNEĞİN KURUCU ÜYELERİ

Nihat Tekgümüş başkanlığında kurulan Derneğin kurucuları ise; Yener Uzun, Rafet Yıldırım, Kadir Yılmaz, Zeynep Yılmaz, Gülsen Sevim Öztürk ve Muhammet Özer'den oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817