banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Thanks* KO-MEK (Teşekkürler)

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yaz döneminde son derece önemli bir eğitim faaliyeti ile vatandaşlara hizmet verecek. KO-MEK, yurt dışında sıklıkla yaşanan lisan sorununa karşı bünyesinde Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimi başlattı. İlk planlamayla Arapça, İngilizce ve Almanca dillerinde verilecek olan eğitim, yurt dışına çıkacak olan vatandaşlar için adeta hayati önem taşıyacak. Söz konusu eğitim bunun yanı sıra, bölge esnafının, kente yurt dışından gelen yabancı misafirlerle iletişiminde faydalı olacak.

 

NELER ÖĞRETİLECEK?

Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitiminden, belli bir düzeyde lisan bilen vatandaşlar yararlanabilecek. Zira bu kurslarda vatandaşlara bildikleri lisan üzerinden pratik bilgiler aktarılacak. Derslerde kursiyerlere, dil bilgisinin yanı sıra, selamlaşma, yardım isteme, teşekkür etme ve özür dileme, fiyat sorma, sayılar ve rakamlar ve bir isteğini anlatma yönünde temel kalıplar öğretilerek pratikler yapılması sağlanacak.

 

LİSAN PRATİK YAPARAK GELİŞİR

KO-MEK’in söz konusu eğitimi yurt dışında günlük hayatta kişi için büyük önem taşıyacak. Pratik dil eğitimi alan bir vatandaş yabancı bir ülkede bir başkasına ihtiyaç duymadan seyahatini sürdürebilecek. Eğitim, bunun yanı sıra, kişinin dil eğitimine de önemli pratik kazandıracak.

 

HAC VE UMRE ZİYARETLERİNDE FAYDA SAĞLAYACAK

KO-MEK’in Seyahat ve Konaklama Pratik Dil Eğitimlerinden biri de Arapça olacak. Arapçayı az da olsa bilen bir vatandaş KO-MEK’in söz konusu eğitimi ile bilgisini arttırmış olacak. Eğitim özellikle kişiye hac ve umre döneminde büyük fayda sağlayacak. KO-MEK’ten Pratik Arapça  eğitimi alan bir vatandaş bu sayede kutsal topraklarda iletişim konusunda sorun yaşamayacak. Ayrıca pratik dil eğitimi, Kartepe ilçesi başta olmak üzere, İlimize turist olarak gelen yabancı uyruklu kişilerle bölge esnafı ve diğer vatandaşların etkili iletişim kurmasına yardımcı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826