Tipioğlu’nun Adaylığı Heyecan Yarattı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, görevinden istifa etti ve AK Parti’den milletvekilliği için aday adayı olacağını duyurdu. Tipioğlu’nun bu kararı özellikle hemşehrileri olan Karslılar arasında büyük heyecan yarattı

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde partilerdeki milletvekilliği için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. En fazla yoğunluğun yaşandığı AK Parti’de, kentimizin tanığı önemli bir isim aday adaylığı başvurusunda bulunma kararı aldı. İl emniyet müdürü olarak kentimizde bu zamana kadar büyük hizmetleri olan, yaklaşık 20 faili meçhul cinayetin çözülmesini sağlayan, ayrıca kent genelindeki suç oranının düşürülmesinde büyük emekleri olan Veysal Tipioğlu, iktidar partisinden aday adayı oldu.

HEMŞEHRİLERİ DESTEKLİYOR

Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, önceki gün görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu’nun, en geç pazartesi günü AKP teşkilatına giderek milletvekili aday adaylığı sürecini resmileştirmesi bekleniyor. Bu arada ilimizde sayıları oldukça fazla olan Karslılar, Ardahanlılar ve Iğdırlılar, hemşehrileri olan Tipioğlu’nun bu kararı sonrasında büyük mutluluk yaşadıkları ve kendisini destekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817