banner2779
banner2752
banner2750

TIRA ÇARPAN OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ: 4 YARALI..!

Sürücünün ağır yaralı olduğu kazada arkadan gelen bir başka araç sürücüsü müdahale ederek, emniyet kemerlerini kesip yaralıları çıkarttı ve kendi aracında tuttu.

Alınan bilgi ve iddialara göre Ankara istikametine doğru gitmekte olan Ahmet Kütükçü, kullandığı 41 ND 858 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde gitmekte olan 33 plakalı tıra çarptı. Kaza sonrasında yolda ters dönerek durabilen ve bariyere de vuran otomobil içinde bulunan Ahmet Kütükçü, Güler Kütükçü, Cemalettin Kütükçü ve Gülşen Muratoğlu yaralandı.

Kaza sırasında arkadan gelen Uğur Zengin adlı sürücü hemen aracını kenara aldı ve yaralılara müdahale etti. Direksiyonda sıkışan sürücü itfaiye yardımıyla çıkartılırken, diğer yaralıları ilk anda emniyet kemerlerini keserek çıkartan Uğur Zengin, kendi aracına alarak yağan yağmurdan korudu.

Olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları alarak Derince Eğitim Araştırma ve Seka Devlet Hastanelerine götürerek tedavi altına aldılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751