TIRCILARIN KORKULU RÜYALARI YAKALANDI

Alınan bilgi ve iddialara göre, Hacı Osman Mahallesi’nde devriye gezen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekipleri, şüphelendikleri 34 NH… plakalı otomobili durdurdular.

Gece saat 03.00 sıralarında durdurulan araçtaki 3 kişinin kimlikleri incelendiğinde çeşitli suçlardan kayıtlı oldukları görüldü. Otomobilde yapılan inceleme sırasında da arka bagajda 2 adet tır aküsü, demir kesme makası ve benzeri aletler bulundu.

İlk anda suçlarını kabul etmeyen şahıslar, asayiş şubede ki sorguları sırasında, akü sahibinin gelmesi ve çalınan aküleri teşhis etmesiyle itirafta bulundular.

İsimleri D.Y. (32), Y.Y. (18) ve E.A. (19) olan şahıslar, yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

Son zamanlarda artış gösteren akü hırsızlığının, tır akülerinin açıkta olması ve yaklaşık 200 liraya alıcı bulunması nedeniyle bu araçlara yönelik gerçekleştiği öğrenildi. Tırcıların korkulu rüyası olan akü hırsızlarından 2 kişi de daha önce yakalanmış ve tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817