TOYRAN, "İYİ ÇALIŞIP AKŞENER'İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran, saha çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, “Adaletli olacağız, iyi çalışacağız ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız’’ dedi.

Basın mensuplarının katıldığı kahvaltıda, İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran ve Yönetim Kurulu yeleri yer aldılar. Toplantıda yapılacak olan çalışmalarını da anlatan Toyran, halktan büyük bir destek gördüklerini ve bunun memnuniyet verici olduğunu belirterek, ‘’İlk aşamada mahalle teşkilat çalışmalarını tamamlayacağız. Ardından da hızlı şekilde ziyaretler, toplantılarla kendimiz tanıtacak ve önemli oranda üye kaydı ile güçleneceğiz’’ dedi.

Toyran yaptığı basın açıklamasında da, “Sözüm ona medeni olan ama aslında medeniyetle ilgisi olmayan, menfaatleri ve çıkarları uğruna on binlerce insanın katline seyirci kalan batılı güçlere ve bunların maşası olan terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren Kahraman Türk Askeri’ne bu mücadelesinden dolayı minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizin acısını yüreğimizde  hissediyoruz, mekanları Cennet olsun. Yaklaşık 2 yıl önce, yapılan adaletsizlikler, yanlışlıklar, hatalar beni Devletin bekası için çalışacak bir arayış içine itti. Ülkenin sorunlarını ve çözüm yollarını açacak olan donamıma sahip Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’le çalışabileceğimizi gördük. Ogün çıktığımız bu yolda hep adaleti, hakkaniyeti savunduk. Kavga ve kaostan uzak durmaya çalıştık. Bu özverili anlayışımıza rağmen hakarete uğradık, öteleştirilmek istendik, engellendik, hatta hainlikle bile suçlandık. Buna rağmen yılmadan, usanmadan, haklı mücadelemize devam edip, iyi ve vatansever insanlar bir araya gelerek liderimizin öncülüğünde İYİ Parti’yi kurduk. Bizler Körfezli İyiler olarak buradan söz veriyoruz. Adaletli olacağız, Hakkaniyetli olacağız, ehliyet ve liyakata önem vereceğiz, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, iyi çalışacağız ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817