Tuğrul Caddesi Gece Yarısı Asfaltlandı

Serilen 700 ton asfalt sonrası cadde, yeni yüzüne kavuştu.

Körfez Belediyesi, ilçenin yoğun olarak kullanılan Caddelerinden biri olan Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nin eskiyen asfaltını yeniledi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler gece saatlerinde caddeyi güvenli bir şekilde trafiğe kapatarak çalışmalara başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

450 METRELİK YOL YENİLENDİ
450 metrelik Tuğrul Caddesi’nde önce mevcut asfaltın kazıma işlemi gerçekleştirildi. Hemen ardından da sıcak asfalt serimi için gece geç saatlerde çalışma başlatıldı. Eşref Bitlis Caddesi’nden Fetih Caddesi’ne kadar olan yolun asfaltlama çalışmalarını, Belediye Başkanı Şener Söğüt’te yerinde takip etti. Ekiplere kolaylıklar dileyen Söğüt, “ Çalışmaların tamamlanmasıyla caddemiz hem konforlu hem de daha güvenli hale gelecek. İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817