Tuna, Başvurusunu Yarın Yapacak

Son kez partililerle buluşan eski başkan Tuna, teşkilattan helallik aldı görevi, parti tüzüğüne göre ilçe başkanlığına vekalet edecek olan, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nurettin Okudan’a emanet etti.

“SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Partililerle vedalaşmasında döneminde kendisine gösterilen kolaylıklar ve verilen destek için teşekkür eden milletvekili aday adayı Ramazan Tuna, “Tüm teşkilat olarak inşallah 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimlerden, yine milletimizin teveccühü ile büyük bir zaferle çıkacağız” dedi.

RAMAZAN TUNA, GÖVDE GÖSTERİSİNE HAZIRLANIYOR

Bu arada Ramazan Tuna’nın aday adaylığı için resmi başvurusunu yarın saat 17.00 sularında yapması bekleniyor. Tuna’yı bu özel günde Körfez ilçeden ve AK Parti teşkilatlarının diğer kademelerinden çok sayıda ismin desteklemesi bekleniyor. Tuna’nın başvurusunu büyük bir gövde gösterisine dönüştürebileceği edinilen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817