Tuna, Yaralı İşçileri Ziyaret Etti

Patlama sebebiyle başlayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Patlamada yaralanan 9 işçi bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı.

BİLGİLER EDİNDİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, geçtiğimiz günlerde yaşanan patlama olayı sonrasında Anadolu Döküm fabrikasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tuna, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Döküm fabrikasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tuna, yaşananlarla ilgili kurum idarecilerinden bilgiler aldı.

MAÇİL BİLGİ VERDİ

İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve beraberindekiler daha sonra yaralı işçilerin tedavilerinin devam ettiği Körfez Özel Marmara Hastanesi’ne giderek işçileri ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Tuna, hastanenin sahibi Esener Maçil’den de yaralıların durumu hakkında bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817