Tuna:“Biz Birlikte Güçlüyüz”

Cumhur İttifakı, Körfez’de Tek Yürek, Tek Bilek

İlçe Başkanı Bekiroğlu, bugün de önemli bir buluşmaya imza attı.


 

SAMİMİ BULUŞMA

Cumhur İttifakının en büyük partisi olan AK Parti’nin Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetil kurulu üyeleri, MHP’li Bekiroğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhur İttifakı partileri AK Parti ve MHP arasındaki bu özel buluşma son derece samimi bir ortamda gerçekleşti.


 

MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

AK Parti ilçe binasında gerçekleşen ziyarette her iki ilçe başkanına kalabalık bir partili grup eşlik etti. Buluşmada konuşan ev sahibi ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Cumhur İttifakımızdaki ortağımız MHP İlçe Başkanı Sayın Av. Doğan Bekiroğlu ve yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Tuna konuşmasının devamında; “Nazik ziyareti için Doğan bey ve yönetimine teşekkür ederim. Körfez ilçemizde Cumhur İttifakı olarak çok güçlü ve azimliyiz. Bu birlikteliğimiz tüm hızıyla devam ediyor ve edecek inşallah. Biz birlikte güçlü bir aileyiz” dedi.

“DEPREMİN YARALARINI SARACAĞIZ”

Tuna konuşmasının sonunda Maraş depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca hükümetin depremin vurduğu şehirlerde gerekli tüm çalışmaları yaptığını, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

“TÜRKİYE’NİN BU TABLOYA İHTİYACI VAR”

Ziyaret sırasında AK Parti ve MHP’li yöneticilere seslenen MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ise, “Türkiye’nin buradaki kardeşliğe, Cumhur İttifakının azim ve kararlılığına hiç olmadığı kadar ihtiyacı var” dedi.

2023 seçimlerinin önemine değinen Bekiroğlu, “Bizler Cumhur İttifakı bileşenleri; MHP, AK Parti ve BBP olarak el ele, gönül gönüle vererek, Büyük Türkiye davasına ve idealine sahip çıkacağız. Bu uğurda gece gündüz demeden var gücümüzle mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu.

DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu da tıpkı AK Partili mevkidaşı Ramazan Tuna gibi deprem şehitlerimizi andı, bölgedeki yaraların en kısa sürede sarılacağına inandığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817