TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJE İÇİN AFYON'DAN GELDİLER

Evsel nitelikli katı atıkların öncelikle kaynağında azaltılması, ayrı toplanması ve geri kazanım sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında kurulan ve Türkiye’nin ilk atık merkezlerinden biri konumunda olan Körfez Belediyesi Atık Getirme Merkezi, diğer belediyelere örnek oldurmayı sürdürüyor. Hafta başında Bilecik’ten gelen belediye yetkililerinin ardından  bu kez Afyonkarahisar Belediyesi’nden yetkililer geldi.

BİLGİ ALDILAR

Afyonkarahisar Belediyesi Çevre Görevlisi İpek Yorulmaz, beraberindeki heyet ile birlikte Atık Getirme Merkezi’ni ziyaret etti, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geri dönüşümü yapılacak maddelerin kaynağında ayrı toplanmasıyla ilgili geniş bir bilgilendirme çalışması yapan Körfez Belediyesi yetkilileri, 2 bin 280 metrekarelik Atık Toplama Merkezinde yapılan çalışmaları Afyon’dan gelen heyete aktardı.

ÇALIŞMA TAKDİR TOPLUYOR

Bilecik’ten sonra Afyonkarahisar Belediyesi’nden gelen yetkililer, inceleme sırasında kendilerine yardımcı olan Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, “Gerçekten güzel bir tesis hayata geçirmişsiniz. Yapılan çalışmaları dinledikçe takdir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı. Heyet özellikle elektronik atıkların toplanması ve ayrıştırılması noktasında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817