Tutuş: "Taşdemir, Masa Başında Siyaset Kokan Açıklama Yaptı"

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Kocaeli’de devam eden kentsel dönüşüm projelerini sıralayarak, CHP’li Engin Taşdemir’e seslendi: “Deprem bölgesinde canla başla çalışan ekiplerin başından ayrılmayan; bırakıp kaçtığınız Cedit Kentsel dönüşüm alanı başta olmak üzere şehrimizin her köşesinde kentsel dönüşüm başlatan Büyükşehir Belediye Başkanımıza önce teşekkür etseydiniz” dedi.

Tutuş’un açıklaması şöyle: “Önce teşekkür etseydiniz keşke, samimiyetinizi görseydik. 11 ilimizi derinden etkileyen ancak tüm ülkemizi yasa boğan ve Kocaeli olarak en iyi bizim anlayabileceğimiz asrın felaketinin ilk gününden bugüne, Kocaeli halkı adına bölgede bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımıza;
Masa başında ve siyaset kokan bir metinle sataşan CHP Büyükşehir grup başkanvekili, keşke önce bir teşekkür edebilseydi de samimiyetini görseydik.
Kocaeli'de deprem ve kentsel dönüşümle ilgili;
seçimden önce söz verip, iki sene milleti oyaladıktan sonra da kaçtığınız İzmit/Cedit'ten tutun, Gölcük, Derince ve Körfez'de dönüşüm çalışmalarını aktif olarak devam ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımıza bir teşekkür de bunun için edebilirdiniz.
Ancak, sizin anlayışınızda teşekkür etmenin olmadığını bildiğimiz için, göreve geldiği günden bu yana depremle ilgili çalışmaları ve başlatmış olduğu kentsel dönüşümler için Tahir başkanınıza çok teşekkür ederiz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817