banner2779
banner2752
banner2750

ÜLKÜ OCAKLARINDAN İL GENELİNDE BİLGİ YARIŞMASI

ÖZKARA Eğitim faaliyetlerinin yanına bir yenisini ekledi.

Ülkü ocakları Kocaeli il başkanlığının derincede düzenlediği yarışmada Ülkü ocakları gebze ilçe başkanlığı 1. İ başkanlığı 2. Çayırova ilçesi 3. Olmuştur.

ÖZKARA EĞİTİME ÖNEM VERİYOR

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığının her yıl şehitlerimizin adına geleneksel hale getirilen bilgi yarışmasının bu yıl 6.sı Şehit Emre Kaan ARLI Kardeşimizin anısına Derince İlçemizde Gerçekleşmiş bulunmaktadır.

ÜLKÜCÜLER SALONU TAŞIRDI

Programa kocaelinin dört bir yanın dan katılan ülkücüler 400 kişilik salonu tıklım tıklım doldurdu.

Program Akışı;

19 Ağustos 2015 Yılında Bölücü Hainlerin Siirt-Pervari'de Kurduğu Pusu Nedeniyle Şehadete Eren J.Kom.Er Emre Kaan ARLI' nın adı verildiği Ocaklar arası bilgi yarışması programında.

 Başta Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara , İl yöneticileri,ilçe ocak başkamları,eski il ocak başkanı melikşah taşkın,Türk Kamusen başkanı Yaşar ŞANLI,Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir,Derince Mhp meclis üyeleri,Şehidimiz Emre Kaan Arlı'nın ailesi ve gazilerimiz de katılım sağlamıştır. Program İstiklal marşı ile başlayıp , ev sahibi Derince Ülkü Ocağı Başkanı Burak Dolan ve Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara'nın konuşmalarının  ardından kısa bir şiir dinletisi ile gerçekleşmiştir. akabinde yarışma başlamıştır. Yarışmada toplamda 30 soru sorulmuştur. 1. Olan ekip 26 doğru ile Gebze Ülkü Ocağı 2.  Olan ekip 23 doğru ile Kocaeli Ülkü Ocakları olurken 3. Olan ekip ise 21 doğru ile Çayırova Ülkü Ocağı olmuştur. Yarışmanın sonunda Ödül ve plaketleri Derince Ülkü Ocağı Başkanı Burkan Dolan , Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara ve Şehidimizin Ailesi sahiplerine takdim etmiştir. Şehit Emre Kaan Arlı'nın Babası Şaban Karlı nın konuşmaları ve Şehitler Ölmez sloganları ile program sona ermiştir.

İL BAŞKANININ KONUŞMASININ BİR BÖLÜMÜ;

Öncelikle İsmini verdiğimiz bu program da şehidimiz emre kaan ARLI Kardeşimizin ailesine bu vatana bir evlat verdikleri için ve ardın dan emre gibi kardeşlerimizi yetiştiren tüm ailelerden ALLAH razı olsun.
Türk gençliğinin yetişmesinde ülkü ocakları olarak misyonumuzun ve sorumluluklarımızın olduğunun farkındayız. Özellikle imanlı, ahlaklı, bilinçli ve vatansever gençlerin yetişmesinde ve  geleceklerini şekillendirmeleri konusunda üzerimize düşen her türlü fedakarlığı ülkü ocakları olarak,
 Gece oturmadan gündüz yorulmadan eğitim çalışmalarını düzenli ve planlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz…

Buradan ülkücü camiaya  seslenmek istiyorum ülkü ocaklarına güvenip  başkanlarına ve yöneticilerine inanın hiç birimiz sizleri utandıracak ve üzecek durum ve hal içerisine girmeyiz girilmesinede müsaade etmeyiz çünkü bizler görevlerimizin farkındayız..

 Türk gençliğinin ilimde bilimde kamuda ve sosyal hayatta söz sahibi yapacak, ülkemizin tam bağımsız mücadelesinde ve yeniden inşasında bu salonda bulunan ülkücü Türk gençliği etkin rol alacaktır..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751