ULUĞBEY SPORDA PİLOT OKUL

Körfez Uluğbey Ortaokulu’nda yapılan karne töremi sırasında açıklama yapan Körfez Kaymakamı hasan Hüseyin Can, okulun spor branşları konusunda pilot okul olarak belirlendiğini ve buradan yeni milli sporcu adaylarının çıkacağını söyledi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Uluğbey Okul Müdürü Selami Bilgücü, daire amirleri, okul idaresi ve öğretmenleri ile öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan yaptığı konuşmada, 31 bin öğrencinin yarı yıl tatiline başladığını belirterek, ‘’Size tavsiyem bol bol kitap okuyun ve dinlenin. Bu okula başvuru yapacak öğrenciler spor branşı da seçecekler. Her öğrenci bir spor branşıyla uğraşıyor ve en çok sporcusu olan okul Uluğbey Ortaokulu oldu’’ dedi.

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ‘da konuşmasında, Uluğbey Ortaokulu’nun pilot okul olarak seçildiğini ve buradaki her öğrencinin bir spor branşı seçeceğini, geleceğin milli sporcu adaylarının burada yetişeceğini söyledi.

Tütünçiftlik Çamlıtepe Mahallesi’nde yer alan okulda ki tören, Öğretmenler Günü şiir birincisi olan Türkçe Öğretmeni Seval Soylu’nun okuduğu şiir, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, halk oyunları ve il, ilçe bazında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi, ardından da karne dağıtımı ile sonlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817