banner2779
banner2752
banner2750

UZAK DOĞU MUTFAĞI KO-MEK’TE ÖĞRENİLİR

Oldukça farklı lezzetleri bünyesinde bulunduran ve milyonlarca kişinin ilgisini çeken Uzak Doğu mutfağı artık KO-MEK’te. 369 farklı branşta eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) eğitim modülüne yeni bir branş daha ekleyerek bir ilki daha başardı. Uzun zamandır vatandaşlar tarafından talep edilen Uzak Doğu mutfağı kursu isteği talebine kayıtsız kalmayan KO-MEK, sushi kursunun açılışı için tüm hazırlıkları tamamladı.

EĞİTİM HAFTA İÇİ AKŞAM YAHYA KAPTAN KO-MEK’TE

Hafta içi akşam saatlerinde verilecek olan Uzak Doğu Mutfağı Sushi Branşı kursu, Yahya Kaptan KO-MEK kurs merkezinde açılacak. 62 saatlik bir eğitimin planlandığı kurs alanında uzman eğitmen tarafından verilecek.

FARKLI LEZZETLERİ ÖĞRENME İMKANI

Farklı lezzetlerin tadıldığı özel bir kurs olan Uzak Doğu mutfağında kursiyerler kurs boyunca Japon, Çin ve Tayland mutfağını yakından inceleyerek öğrenme şansı yakalayacak. Hem tatlı ürünler hem de ana yemeklerin yapılacağı eğitim boyunca kursiyerler farklı lezzetleri tadarak öğrenebilecekler. Uzak Doğu mutfağı kursunda özellikle popüler olan sushi yapımının yanı sıra birçok lezzet öğretilecek.

ONLİNE KAYIT FIRSATI

Oldukça geniş iş alanına sahip olan Uzak Doğu mutfağını öğrenmek isteyen kursiyerler, Yahya Kaptan Kurs Merkezinde hafta içi akşam saatlerinde verilecek olan sushi kursu için www.komek.org adresinden online olarak kolayca kayıt yaptırabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751