Uzm. Dr. Erbağcı, İYİ Parti’den Aday Adayı Oldu

Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan, hekimlik ve siyasi hayatında oldukça başarılı olan Göğüs hastalıkları Uzm. Dr. Abdulkadir Erbağcı, İYİ Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. Ankara’ya İYİ Parti Genel Merkezi’ne giden Erbağcı, başvurusunu burada yaptı.

BAŞVURUSUNU YAPTI

Başvuru öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi’nde Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Av. Mehmet Tolga Akalın’ı ziyaret eden Erbağcı, çeşitli ziyaretlerinin ardından resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Erbağcı, 2018-2023 yılları arasında da İYİ Parti Kocaeli’de İl Başkan Yardımcılığı ve İl Divan Üyeliği görevlerini yürüttü.

BAŞARI DOLU BİR ÖZGEÇMİŞ

1962 Gaziantep doğumlu olan Abdulkadir Erbağcı; ilk, orta ve lise tahsilini Gaziantep’te tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Erbağcı, ilk olarak 1985-1987 yılları arasında Uşak Sivaslı Azizler Sağlık Ocağı’nda mesleğe başladı. 1987-1993 yılında Heybeli Ada Sanatoryum’unda uzmanlık eğitimini tamamladı.

KURUCULAR ARASINDA YER ALDI

Ardından sırayla 1993-2012 SSK Zonguldak Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi  / SB. Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde görev yaptı. 2013 yılında hizmete açılan Özel Cihan Hastanesi’nin kurucularından olan Abdulkadir Erbağcı, 2018 yılına kadar bu hastanede görev aldı. Son olarak 2018 yılında VM Medicalpark Hastanesi’ne geçen Erbağcı, halen bu hastanede Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Uyku Bozuklukları Polikliniğinde yönetici olarak çalışmakta.

İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTI

Erbağcı, Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı, European Respiratory Society, Türk Toraks Derneği ve Uykuder’de üyelik görevlerinde bulunuyor.

Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmekte olan Erbağcı İYİ Parti Kocaeli 2018-2023 arası İl Başkan Yardımcılığı ve İl Divan üyeliği yaptı. Doğa, çevre, sağlık politikalarından ve siyasi işlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde de bulunmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817