banner2779
banner2752
banner2750

Uzun zamandır İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli Ağrı Milli Eğitim müdürlüğüne atandı.
 Uzun zamandır İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli Ağrı Milli Eğitim müdürlüğüne atandı. Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Geçtiğimiz günlerde pek çok milli eğitim müdürünün görev yerleri değişmişti. İl Mille Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’nin de görev yerini değiştiği konuşulmuş ama Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın “Çalışmaktan memnunuz” dediği İspirli görevinde kalmıştı. Fakat İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’nin bu kez ataması yapıldı. İspirli Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanırken, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ilimize atandı.
 

KOCAELİ'DE GÖREV YAPACAK OLMAK BENİ MUTLU ETTİ
Aslen Çorumlu olan Fatih Başak, yaptığı açıklamalarla Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandığını doğrularken, göreve 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başında başlayacağını söyledi.  Başak yaptığı açıklamada, "Ülkemizin doğusu da batısı da benim için aynı. Görev verilen her yerde elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Kocaeli'de görev yapacak olmak beni ayrıca mutlu etti. Ağrı'da da güzel günler yaşadık. Güzel işlere imza attık. Ağrı'da görev yaptığım sürede birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

FATİH BAŞAK KİMDİR?
1968 yılında Çorum’un Sungurlu ilçesinde doğdu. İlk, orta velise tahsilini Sungurlu’da tamamladıktan sonra 1989 yılında Amasya Eğitim Yüksekokulu´nu, daha sonra da Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programını bitirdi. 1989 yılında Batman ili Kozluk ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1993 yılından 2004 yılına kadar Sungurlu'nun Eşme ve merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2004yılında Boğazkale Merkez İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. 2008 yılına kadar burada görev yapan Başak daha sonra Samsun’un Havza ilçesi Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Görevlendirme ile Sungurlu Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlayan Başak 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Şube Müdürü olarak atandı.26.01.2012 tarihinde Ağrı Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Fatih Başak, 2013/41 sayılı kararname ile de İl Müdür olarak atandı. Başak evli ve 4 çocuk babasıdır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751