Vali Aksoy'dan 15 Temmuz Şehidimiz Polis Memuru Gökbayrak’ın Ailesine Ziyaret

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil eşlik etti.

Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in şehidimiz için yaptığı duanın ardından Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını veren Şehidimiz Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Şehidimiz Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Valiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817