Vali Yavuz Dilovası’nda Hane Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, bugün de ziyaretlerine devam etti.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay’ın eşlik ettiği ziyarette Vali Yavuz, Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 6 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaların ağızlardan eksik olmağı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun.” diyerek, Vali Yavuz’u yolcu ettiler.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817