Vefa SK’dan Özel Destek

Yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının yanı sıra spor camiasının önemli isimleri ve kulüpler de yapılan yardım faaliyetlerine çeşitli şekillerde destek veriyorlar.

YÖNETİM AÇIKLADI

Son olarak Körfez ilçede büyük bir gençlik ve gelecek hamlesi başlatan Körfez Vefa Spor Kulübü yönetimi, örnek bir çalışmaya imza attı. Kulübün yönetiminden yapılan açıklamada, büyük afetin ardından ilçeye yerleşen depremzede çocuklarının kulüplerinin tüm imkanlarından ücretsiz olarak yararlanacağı ilan edildi.

HER İMKAN ÜCRETSİZ

Konu hakkında konuşan Vefa SK Başkanı Muhammed Emin Kılıç, “Körfez Vefa SK  olarak, ‘Önce Vefa Projesi’ kapsamında, Körfez ze gelen depremzede çocuklarımız ve öğrencilerimiz, kulübümüzün tüm imkanlarından tamamen ücretsiz kullanabilecekler. Gün birlik olma günüdür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817