banner2779
banner2752
banner2750

VEFA SPOR KULÜBÜ’NDEN KOCAELİSPOR’A ZİYARET

KULÜBÜ ZİYARET ETTİLER

Körfez ilçede kurulan ve özellikle gençler için büyük spor ve sosyal faaliyet imkanı sunan Körfez Vefa Spor Kulübü’nün kurucu başkanı olan, aynı zamanda Körfez Pazarcılar Odası’nın genel sekreterliğini yürüten Muhammed Emin Kılıç ile yönetimi, Kocaelispor’un kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yeşil Siyahlı kulübü ziyaret etti.

KURULUŞUNU KUTLADILAR

Ziyaret sonrasında bir açıklama Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç, “Kocaelispor’umuzun kuruluşunun 55. yılını kutlamak ve yeni başkanımız Engin Koyun’u tebrik etmek için Körfez Vefa SK olarak ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için şehrimizin takımına ve yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

ART ARDA ZİYARETLER

Öte yandan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’a tebrik ziyaretleri bununla sınırlı kalmadı. Koyun, Körfez Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Ali Osman Yıldırım ve Semerkand Vakfı Körfez Şube Başkanı Burhan Dursun’ı, kentimizin başarılı iş insanları Abdullah Parlak, Osman Akova ve Körfez Belediyesi Emlak Tahakkuk Şefi Bekir Sarıgül’ü, ayrıca BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Kocaeli Türk Ocakları Başkanı Mustafa Arha ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı makamında kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751