Vefaspor’da Yeni  Dönem Konuşuldu

Kulüp başkanı Muhammed Emin Kılıç ile kulüp yöneticileri, idareciler ve sporcu velilerinin katıldığı buluşmada yapılacak faaliyetler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma sonunda bir açıklama yapan kulüp başkanı Muhammed Emin Kılıç, “Spor yönetiminin temel taşları olan unsurları; kulüp yöneticileri, eğitmenler, sporcular ve sporcu aileleri ile birlikte yönetiyoruz. 2023 yılı içinde gerçekleştireceğimiz, planlar ve programlar, ligler ve çalışmalar hakkında eğitmenlerimiz ile birlikte, sporcu ailelerine sunum gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk.

“GELİŞTİRMEYE VE GELİŞİME DEVAM”

Sporcularımızın gelişimine büyük katkı sağlayan antrenörlerimize ve onların takibini yapan tüm sporcu velilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah çıktığımız bu yolda geleceğin sporcularını ve kulübümüzü geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817