VEKİL YAMAN VE BAŞKAN SÖĞÜT  KÜTÜPHANEDE GENÇLERLE BULUŞTU

Hemen saha programlarına başlayan ve ilçeleri dolaşan milletvekili Yaman, gününü Körfez ilçede geçirdi.

KÜTÜPHANE GENÇLERİN MEKANI HALİNE GELDİ

Bir dizi etkinlikte yer alan AK Partili Cemal Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte, bir süre önce Körfez Belediyesi tarafından Sarnıç Han İş ve Yaşam Merkezi’nde gençlerin hizmetine sunulan kütüphaneyi ziyaret etti. Kentin en büyük eksiklerinden biri olan ve belediye yönetimi tarafından yapılan proje ile hayata geçirilen kütüphane, Körfezli gençlerin ilgi odağı haline geldi.

SÖĞÜT DE EŞLİK ETTİ

Kitapsever gençlerin akın ettiği kütüphanede konuklar için çeşitli ikramlar da sunuluyor. Burada kitap okumak amacı ile kütüphaneye gelen gençlerle buluşan ve onlarla sohbet eden milletvekili Yaman, öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Ziyaretleri sırasında milletvekili Cemil Yaman’a, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve kalabalık bir ekip eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817