YAHYA ÖZTÜRK KONGRE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

1600 üyesi olan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, 14 Ocak Pazar günü Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde kongre yapılacak.

Kongrede, mevcut Başka Yahya Öztürk ile birlikte 4 kişinin daha aday olması bekleniyor. Yahya Öztürk, odayı beğenilen, çalışmaları ile göz dolduran bir noktaya taşıdıklarını hatırlatarak, ‘’Aidatını ödeyen, üyelik sorumluluklarını yerine getiren her esnaf aday olabilir. Adayın çokluğu bizim gücümüzü ve odayı talep edilir bir noktaya taşıdığımızı gösterir’’ dedi.

Yahya Öztürk, görev yaptıkları süre içinde odanın en büyük sorunu olan bina konusunu çözdüklerini, zaman ve koşulların elverdiği ölçüde de esnaf ziyaretleri yaptıklarını ifade ederek, ‘’Eksiklerimiz olsa da çalışmalarımız ortada. Bundan sonra da esnafımızın istekleri doğrultusunda yapılması gerekenler yapılacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817